×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Intrebarile cele mai frecvente

Rally raid-ul, cunoscut și sub numele de raliu cross-country sau tot teren, este o formă de curse off-road pe distanțe lungi. Durata raliului poate fi de 1 pana la 3 zile pentru un raliu de tip baja sau până la 7 zile de realiu pentru cele tip maraton gen Dakar. In Rally Raid sunt combinate abilitatea de navigare, abilitatea de conducere precum si rezistența pilotilor, copilotilor dar și a vehiculelor implicate in cursa. Distanța totală acoperită in cadrul campionatului nostru poate fi oriunde între 200 km și peste 1000 km, cu terenuri variind de la drumuri agricole, drumuri forestiere, drumuri deluroase sau montane.

In RallyRaid exista mai multe clase si subclase in care sunt incadrate vehiculele ce participa la aceste competitii.

Clasa PROFI  

- AUTO (se imparte la randul ei pe subclase in functie tipul de vehicul sau capacitatea cilindrica ). In aceasta clasa sunt acceptate doar vehicule ce respecta toate regulile de constructie si securitate)

- MOTO (se imparte la randul in ei mai multe subclase (quad si moto) dar se tine cont si de capacitatea cilindrica. 

PROMO (este o clasa introdusa pentru prima oara in anul 2017 cu ocazia organizarii BAJA 500 2017 si aceasta este o clasa dedicata incepatorilor care poseda o masina de teren 4x4, respecta o parte din regulile de securitate. Cursele de promo sunt restrictionate ca si viteza maxima si viteza media, cursele fiind de regularitate). Navigatia se face dupa roadbook la fel ca clasa superioara.

Adventure (clasa introdusa prima oara in 2019 cu ocazia organizarii 4v Rally Raid Constanta. In clasa adverture vitezele maxime admise sunt si mai mici si navigarea se face dupa track)

 

Pentru inceput trebuie sa contactezi un club sportiv acreditat (le gasesti in sectiunea cluburi sportive) care iti va furniza mult mai multe detalii decat cele expuise aici.

Trebuie alegi etapele care care doresti sa participi, sa studiezi Regulamentele Particulare ale respectivelor etape, sa contactezi organizatorul.

pentru clasa profi este nevoie:
 - O masina de teren pregatita  in aceasta directie cu pasaport tehnic FRAS valabil. 
 - Licente valabile pentru pilot si copilot

Pentru clasa PROMO este nevoie
- O masina de teren cu o minima pregatire de offroad
- Licente valabile pentru pilot si copilot

Pentru clasa Adventure este nevoie
- O masina de teren cu o minima pregatire de offroad

TOP